Kerhorakennus

Kerhorakennus on kaikkien kerholaisten käytössä. Tiloja voidaan käyttää myös yksityistilaisuuksiin vahvistettua maksua vastaan. Käytöstä on sovittava huoltomestarin kanssa. Käyttäjä huolehtii kerhorakennuksen siisteydestä. Kerhorakennuksessa toimivat vesi ja viemäri ympäri vuoden.

Verstas on jäsenten käytössä ja tarkoitettu veneilyyn liittyviin tilapäisiin korjaus- ja kunnostustöihin. Käytön jälkeen tila on siivottava. Verstaan siisteys taataan sillä, että verstaalla ei säilytetä mitään omia tavaroita edes tilapäisesti. Verstaalla on kaappeja jotka ovat kerhon tavaroiden säilytystä varten.

Sauna on kerholaisten käytössä kerhon toimintakalenterissa mainittuina aikoina. Purjehduskaudella tämä tarkoittaa tavallisesti kahtena päivänä viikossa, torstaisin ja sunnuntaisin. Talvikaudella sauna lämpiää yleensä yhden kerran kuussa.

Suihkutiloja voi käyttää muulloinkin kuin sauna-aikoina.
Käyttäjät siivoavat tilat saunomisen lopuksi. Vaatteiden ja tarvikkeiden kuivaaminen ja peseminen saunassa ja suihkutiloissa ei ole sallittua. Vieraat voivat saunoa ainoastaan kerhon jäsenen seurassa.

Vartiotornista avautuu vartiovuorossa olevalle jäsenelle hyvä näkymä sekä telakointialueelle, että satamaan. Vartiotorni on varustettu myös monitorilla jolla voi seurata valvontakameroista sataman liikennettä. Kamerajärjestelmään on jäsenillä yhteys myös Internetin välityksellä.