Jäsenhakemus

Jäsenyyden hakeminen

Yliskylän Venekerhon jäsenyyttä haetaan kirjallisesti venekerhon hallitukselta. Hallitus käsittelee hakemukset ja ilmoittaa päätöksestä hakijalle. Jäsenyys ei automaattisesti takaa venepaikkaa. Vapaat paikat jaetaan vuosittain uusille jäsenille liittymisjärjestyksessä. Jäsenyys tulee voimaan kun siihen liittyvät maksut on suoritettu.

Jäsennlajit, joita voidaan hakea on kuvattu alla. Kimppaveneen omistajista ainakin yhden on oltava vuosijäsen.

Jäsenyyttä sekä vene- ja telakkapaikkaa voi hakea täyttämällä ja lähettämällä tästä linkistä avautuvan jäsenhakemuslomakkeen sähköpostilla.

Vuosijäsen

Vuosijäseneksi voidaan sääntöjen mukaan hyväksyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on maksanut liittymismaksun. Kimppaveneen omistajista ainakin yhden on oltava vuosijäsen.

Perhejäsen

Perhejäsenellä tarkoitetaan varsinaisen jäsenen puolisoa ja lapsia. Sen kaukaisemmat sukulaiset eivät ole tässä mielessä perheen jäseniä. Perhejäsenyys ei oikeuta venepaikkaan. Perhejäsen voi lunastaa kerhon avaimen.

Miehistöjäsen

Miehistöjäsen on yhdistykseen rekisteröidyn veneen miehistöön kuuluva henkilö. Miehistöjäsenyys ei oikeuta venepaikkaan. Miehistöjäsen voi lunastaa kerhon avaimen.

Juniorijäsen

Juniorijäsen on henkilö joka ei ole vielä täyttänyt 18 vuotta.