Jäsenhakemus

Jäsenyyden hakeminen

Yliskylän Venekerhon jäsenyyttä haetaan kirjallisesti venekerhon hallitukselta. Hallitus käsittelee hakemukset ja ilmoittaa päätöksestä hakijalle. Jäsenyys ei automaattisesti takaa venepaikkaa. Vapaat paikat jaetaan vuosittain uusille jäsenille liittymisjärjestyksessä. Jäsenyys tulee voimaan kun siihen liittyvät maksut on suoritettu.

Jäsennlajit, joita voidaan hakea on kuvattu alla. Vene- ja telakkapaikka voidaan myöntää vuosi- tai kausijäsenelle. Kimppaveneen omistajista ainakin yhden on oltava vuosi- tai kausijäsen.

Jäsenyyttä sekä vene- ja telakkapaikkaa voi hakea täyttämällä ja lähettämällä tästä linkistä avautuvan jäsenhakemuslomakkeen tai toimittamalla vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla tai kirjallisesti Yliskylän Venekerhon sähköpostiin tai postilaatikkoon.

Vuosijäsen

Vuosijäseneksi voidaan sääntöjen mukaan hyväksyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on maksanut liittymismaksun.

Perhejäsen

Perhejäsenellä tarkoitetaan hallituksen päätöksen mukaisesti "perinteistä" perhettä eli puolisoa tai lapsia. Sen kaukaisemmat sukulaiset eivät ole tässä mielessä perheen jäseniä. Perhejäsenyys ei oikeuta venepaikkaan. Perhejäsen saa tarvittaessa lunastaa kerhon avaimen.

Miehistöjäsen

Miehistöjäsen on yhdistykseen rekisteröidyn veneen venekuntaan kuuluva jäsen. Miehistöjäsenyys ei oikeuta venepaikkaan. Miehistöjäsen voi lunastaa kerhon avaimen.