Uuden jäsenen ohjeet

Kun venekerhon hallitukselle osoitettu jäsenhakemuksesi on hyväksytty, toivotamme Sinut tervetulleeksi veneilemään kansamme. Jäsenmaksuista, venepaikkamaksuista sekä avain- ym. maksuista taloudenhoitaja lähettää laskun. Jäsenyytesi tulee voimaan sen jälkeen, kun sitä koskevat maksut ja velvoitteet on suoritettu.
Avaimen laiturille ja kerhorakennukseen sekä Kaunissaareen saat lunastaa satamakapteenilta. Avain on hyvä palauttaa, kun jäsenyys päättyy.

Venekerho julkaisee vuosittain ennen veneilykauden alkua "Veneilijän muistion", josta selviää kattavasti jäsenten oikeudet, velvoitteet, maksut, säännöt, satama- ja telakkaohjeet, talkoot jne. Ajankohtaisista asioista tiedotetaan myös kerhorakennuksen ilmoitustaululla ja kerhon nettisivuilla. Lisätietoja halutessasi, ota yhteyttä kerhon hallituksen jäseniin tai lähetä sähköpostia kerhon sähköpostiosoitteeseen tai kirjepostia kerhon postiosoitteeseen. Maksuista ja muista sääntöjen mukaisista asioista päätetään yhdistyksen vuosikokouksessa.

Vaikka "Veneilijän muistio":sta selviävät kaikki jäsenyyteen liittyvät velvoitteet ja edut, on alla lueteltu tärkeimmät, jotka Sinun tulee muistaa ja ottaa huomioon alusta asti:
  • Vene- ja telakkapaikkoja koskeva venesopimus määrittää jäsenen vene- ja telakkapaikkatarpeen ja se on syytä allekirjoittaa jäsenhakemuspaperien kanssa samaan aikaan. Sopimus on voimassa allekirjoituksen jälkeen toistaiseksi ja sen nojalla kerho järjestää jäsenen tarpeiden mukaiset paikat.
  • Jäsenillä on vartiointivelvollisuus ja vartiovuorot on tarkistettava aina uusimmasta vartiovuorolistasta kerhorakennuksessa (päivitykset). Vuoden 2018 vapaana olevista vartiointiajoista saat tiedon vartiopäälliköltä.
  • Jäsenillä on talkoovelvollisuus ja talkoista ilmoitetaan etukäteen Veneilijän muistiossa ja kerhorakennuksen ilmoitustauluilla (päivitykset)
  • Kerhon laiturissa olevien veneiden tulee olla katsastettuja ja vakuutettuja . Kerholla on omat katsastajat. Katsastuksesta ei peritä erillistä maksua, vaan se sisältyy venepaikkamaksuun.
Uusille jäsenille järjestetään perehdyttämistilaisuus keväisin kerhopäivien yhteydessä.

Yliskylän Venekerho tiedottaa ajankohtaisista asioista sähköpostilla lähetettävien jäsenviestien avulla sekä Internet kotisivuilla. Kiireellisissä tapauksissa yhteyttä otetaan matkapuhelimella. Huolehdi, että kerhon tiedossa on toimiva sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.
Rekisteröidy YVK:n jäsenten sivuille, jotta saat tunnukset jäsenten sivujen käyttöön. Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi. Järjestelmä lähettää sähköpostiisi automaattisesti luodun salasanan. Voit muuttaa sen rekiströitymisesi jälkeen.