Harkitsetko jäsenyyttä?

Yliskylän venekerhon jäsenkuntaan kuuluu monipuolinen joukko erilaisia veneilijöitä . Harrastuksiin kuuluvat retki- ja matkaveneily moottori- ja purjeveneellä ja kalastus lähivesillä. Kilpailutoiminta ja siihen liittyvä valmennus ei sisälly kerhon painopistealueisiin, vaikka yksi leikkimielinen purjehduskisa järjestetäänkin vuosittain kesäkuussa.

Tällä hetkellä on muutamia laituripaikkoja vapaana 3,5, 3,0 ja 2,5 m leveille veneille. Telakkapaikan voi saada vain vene, jolla on myös satamapaikka YVK:n satamassa.

Julkaisemme vuosittain jäsenille tarkoitetun "veneilijän muistion", jossa on käytännön ohjeita sekä kertomuksia jäsenten veneilykokemuksista. Näiltä nettisivuilta löydät tietoa jäsenyyden hakemiseen ja maksuihin liittyvistä asioista. Lisätietoja antavat hallituksen jäsenet:

KOMMODORI Pauli Niska-Pudas, puhelin: 040 504 4905,

SATAMAKAPTEENI Martti Jokinen, puhelin: 050 522 6095,

TELAKKAMESTARI Juhani Halttunen, puhelin: 050 566 5413,

TIEDOTTAJA Jaakko Hernesniemi puhelin: 040 053 8013

Sähköpostia voi lähettää kerhon sähköpostiosoitteeseen yvk at yliskylanvenekerho.fi tai tästä linkistä aukeavalla palautelomakkeella.

Sivulta "Jäsenhakemus" löydät tietoja muista jäsenyysmuodoista sekä linkin lomakkeeseen, jolla voita hakea jäsenyyttä ja toimittaa tiedot veneestä, jolle haet paikkaa. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostilla, kirjepostina tai pudottaa kerhorakennuksen edessä olevaan postilaatikkoon. Jäsenyyden myöntämisestä päättää venekerhon hallitus.

Poikkea rannassa, siellä tapaat aina veneileviä jäseniä, joiden kanssa voit keskustella kanssa kerhon toiminnasta.

Venekerhomme on harrastusyhdistys, jonka toimintaan kaikki jäsenet osallistuvat yhdessä kukin omalla panoksellaan. Kerhon jäsenyys tuo mukanaan sekä etuja että velvollisuuksia.

Vene- tai telakkapaikan haltijan tulee osallistua sekä talkoisiin että satama-alueen vartiointiin. Talkoista ilmoitetaan vuosimuistiossa, kerhon ilmoitustaululla ja venekerhon kotisivulla. Vartiovuoroja on 1 - 3 kauden aikana.

Satama- ja telakkapaikkoja annetaan vain katsastetuille ja vakuutetuille veneille. Kerholla on oma lippu. Vain katsastettu vene voi käyttää kerhon lippua.